Hotel Cerbul ** - BORSA

Hotelul este situat in apropierea partiei de schi din statiune, la circa 11 km de centrul orasului Borsa, la altitudinea de 850 m intr-un cadru pitoresc si deosebit.


Descriere: Hotelul este situat in apropierea partiei de schi din statiune, la circa 11 km de centrul orasului Borsa, la altitudinea de 850 m intr-un cadru pitoresc si deosebit.

 

Dotari generale: restaurant -80 locuri, parcare proprie, terasa- 40 locuri, bar de zi- 24 locuri.

Dotari camere: TV -cablu, baie cu dus, geamuri termopan. Apartamentele au baie cu cada. Majoritatea camerelor au balcon.


Servicii si facilitati


Servicii: pastrarea obiectelor de valoare,informatii turistice, magazin tip ABC.


Servicii masa: se acorda in restaurantul Cerbul, categoria 3 stele, in sistem bonuri valorice.


Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti) - 0-10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar.


Fitness/Wellness/Sport: 5 partii de schi cu grad de dificultate care variaza de la usor la greu (Puzdrele, Poiana Stiol, Poiana Stiol-Vf. Stiol-grad de dificultate mediu; Bradet-grad de dificultate usor; Olimpica-grad de dificultate ridicat si dispune in plus de nocturna); teleschi si telescaun, trambulina naturala.


Tratament: Factorii naturali recomanda statiunea in tratarea afectiunilor pulmonare, cardio-vasculare (mofete), ale sistemului nervos periferic, iar apele minerale sunt eficiente in tratarea afectiunilor tubului digestiv, renale, ale cailor urinare.


Distractie: posibilitatea organizarii de excursii.


Obiective turistice


Atractii turistice: Rezervatia Pietrosu Rodnei, Cascada Cailor, Lacul Stiol, Rezervatia mixta Pestera si Izvorul Albastru al Izei, Rezervatia Piatra Rea, Parcul National Muntii Rodnei.


Pentru informatii suplimentare si preturi va rugam sa ne contactati.