Hotel Movie Gate Golden Beach****

Priveliste de poveste, distractie fara cusur si conditii splendide sunt termenii ce descriu perfect Movie Gate Golden Beach Hurghada. Locul este ideal pentru momente de neuitat, mai ales pentru persoanele ce cauta nu doar relaxare, ci si momente de actiune. Inspirat din tematica filmelor de aventura, dupa cum si numele sau sugereaza, hotelul te va face sa te simti ca un personaj de cinema prin spectacolele de entertainment si petrecerile pe care le ofera.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de plaja privata cu sezlonguri, umbrele, cabine de schimb, dar si de 6 piscine private, una pentru relaxare, una destinata exclusiv adultilor, una pentru minori si alte 2 piscine conectate intre ele printr-un rau artificial. 

Printre facilitatile incluse se mai afla si accesul gratuit la internet in zona receptiei, teren de tenis, loc de parcare gratuit si statie de autobuz ce ofera acces usor catre aeroport si orasele vecine.

Movie Gate Golden Beach Hurghada mentine tonul distractiei prin cele 9 baruri si clubul de noapte pe care le detine, precum si prin locurile amenajate special pentru activitati sportive precum volei si fotbal, sau posibilitatea de a te da cu banana si de a urma cursuri de surfing.

Pentru momente de relaxare si rasfat, hotelul dispune si de un centru spa ce ofera servicii de masaj, sauna, jacuzzi, bai turcesti, sau servicii de infrumusetare.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor si un centru fitness unde pot fi practicate diverse activitati printre care yoga, aerobic, step aerobic, aqua gym si streching.

Conceptul hotelului inspirat din lumea filmului este mentinut si de salile de cinema pe care le are in dotare, de studiori pentru realizat filme, dar si de gradina destinata istoriei filmului. 

Facilitati camere

Movie Gate Golden Beach Hurghada dispune de 297 de camere echipate cu aer conditionat, telefon, uscator de par, televizor si mini bar. Camerele sunt impartite in 148 de camere standard pentru 2 sau 3 persoane, 91 de camere economy pentru cate 2 persoane, 36 de camere superior pentru 4 persoane sau 3 persoane si un minor, 14 camere family pentru 2 adulti si 2 copii, si 92 de camere Deluxe pentru 2 sau 3 persoane.

Facilitati copii

Pentru cei mici parintii pot opta pentru servicii de babysitting si diverse activitati distractive in zonele de joaca amenajate special, sau in piscina destinata minorilor.


Pentru informatii suplimentare și prețuri vă rugăm să ne contactați.

Galerie imagini >