HOTEL NUFARUL*** - BĂILE FELIX

otelul este situat la 200 m de centrul statiunii, in vecinatatea strandurilor Apollo si la 10 km de Oradea.


Hotelul este recomandat:persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare, persoanelor care practica turismul de intretinere/ welness si doresc un hotel intim, pentru odihna, celebrarii de evenimente festive (ex. Revelion), pentru organizarea de conferinte, teambuilding-uri, incentives.

Situare: Hotelul este situat la 200 m de centrul statiunii, in vecinatatea strandurilor Apollo si la 10 km de Oradea.

Adresa: Statiunea Baile Felix, Comuna Sanmartin, judetul Bihor

Dotari generale: restaurant -120 locuri, parcare proprie -pazita, pastrare obiecte de valoare, bar de zi, terasa de vara, bar, 1 lift.

Dotari camere: aer conditionat, TV -cablu, minibar, baie cu cada, balcon, uscator de par.

Număr total camere: 78

Single: 6

Duble: 70

Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Sali de conferinta: 1 - 20 locuri, dispune de: laptop, videoproiector, retroproiector, ecran, flipchart; in cadrul Clubului Felix exista o sala de conferinte multifunctionala (300 locuri).

Hotelul este inchis pana la Revelion.

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Nufarul, categoria 3 stele, mic dejun, pranzul si cina in sistem fisa cont-meniu a la carte. Restaurantul are un bucatar renumit.

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):

Pentru copiii de pana la 12 ani se acorda gratuitate la cazare (daca nu solicita pat suplimentar). Se va incasa in agentie contravaloarea mesei pentru copiii sub 12 ani, in caz contrar valoarea mesei se va achita la receptia hotelului la tariful pentru adulti.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -2 piscine, piscina acoperita -1 piscina, SPA, baza tratament, sala fitness- toate cu acces la Hotel Termal.

Tratament: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica); kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane; elongatii; electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux; inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant; kinetoterapie

Atractii turistice: Pestera Ursilor (86 km de Oradea), Stana de Vale (statiune pentru sporturi de iarna), Pesterile din Muntii Apuseni, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

 

 

 

Tarife

OFERTE SPECIALE:

-Refacere la Baile Felix;

-Pachet Week End;

-Felix SPA pentru toti;

 

 

Hotel Nufarul ***Preturi in Lei / pachet / persoana

 

Tip camera

 

Loc in camera dubla (demipensiune)

150

Camera single (demipensiune)

190

 

. Servicii incluse: cazare cu demipensiune/pensiune completa; Demipensiune = mic dejun + fisa cont, pensiune completa = mic dejun bufet + fisa cont 60 Lei/zi/adult. Tratamentul balnear se acorda pentru minimum 5 zile si include o consultatie medicala initiala, 3 proceduri/zi lucratoare cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale. Procedurile corespunzatoare zilelor exceptate se reprogrameaza in zilele lucratoare. Acces gratuit la piscina, sezlong gratuit, sala de fitness si sauna. Turistii cazati la Hotel Nufarul vor beneficia de serviciile specificate la Hotel Termal.

Turistii sositi la tratament trebuie sa prezinte la medicul din hotel dovada de asigurat- adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie si bilet de trimitere- in caz contrar se va achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale pentru turisti neasigurati. Tratamentul este obligatoriu pentru toti adultii din camera.

 

Facilitati copii: 0-2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, 2-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare daca nu solicita pat suplimentar si achita micul dejun in valoare de 13.68 Lei/zi/copil+cina (obligatoriu) sau pranz 17.10 Lei/zi/copil. Copiii cu varsta peste 12 ani vor achita patul suplimentar+masa la tarif de adult (primul copil cu varsta 12-18 ani), iar al doilea va beneficia de gratuitate la cazare achitand doar masa in functie de varsta copilului.

Galerie imagini >