Dotari camere: baie cu dus -( baie proprie pentru camere triple si garsoniera; camere duble au baie proprie sau comuna).

 
 

Hotelul PARC, amplasat in centrul statiunii Moneasa, intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor, o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare ofera turistilor sejururi si clipe de neuitat

 
 

Hotelul este situat la 800 m de centrul statiunii si 2,5 km de gara.

 
 

Unitate nou construita (2006), amplasata intr-o zona foarte linistita, recomandata pentru odihna.

 
 

Hotelul este situat la 200 m de centrul statiunii, in vecinatatea strandurilor Apollo si la 10 km de Oradea.

 
 

Complexul Balnear MONEASA (hotel, baza de tratament, restaurant, sali de conferinte) este construit intr-un stil modern de o eleganta aparte.

 
 

Hotelul este complet renovat in 2007 si este singurul complex balnear din Romania care detine sigla EUROPESPA Med ce atesta calitatea infrastructurii generale a terapiilor, igienei si securitatii turistilor.

 
 

Hotel Gemisara, statiunea Geoagiu-Bai, str. Germisara nr 1 A, cod 335450, jud. Hunedoara

 
 

Prin modul in care este amenajat si dotat precum si prin amplasament, hotelul ofera conditii optime pentru grupuri organizate atat pentru turism cat si afaceri.

 
 

Hotel DOMOGLED este situat intr-un peisaj de vis, pe valea raului Cerna, inconjurat de Muntii Mehedinti la est si Muntii Cernei la vest.

 
 

Hotelul DACIA are cea mai mare capacitate de cazare din statiunea Baile Herculane.

 
 

Hotelul COVASNA este format din 2 corpuri: corp A, nerenovat (camere single, camere duble) si corp B, renovat (camere single, camere duble, apartament).

 
 

Hotelul este situat in partea de nord a statiunii, la aproximativ 50 m de soseaua principala.

 
 

Hotelul este situat in apropierea partiei de schi din statiune, la circa 11 km de centrul orasului Borsa, la altitudinea de 850 m intr-un cadru pitoresc si deosebit.

«      1      2      3      »       
E-mail:  
Abonare Dezabonare