HOTEL TERMAL*** - BĂILE FELIX


Hotelul este recomandat: persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare, persoanelor care practica turismul de intretinere/ welness si doresc un hotel intim, pentru odihna, sportivilor pentru recuperare, celebrarii de evenimente festive si de afaceri - conferinte, teambuilding-uri, incentives.

Situare: Hotelul este situat la liziera padurii, la 200 m de centrul statiunii si la 10 km de Oradea.

Adresa: Baile Felix, comuna Sanmartin, judetul Bihor

Dotari generale: restaurant -300 locuri, parcare proprie -pazita, pastrare obiecte de valoare, hotelul este complet renovat in 2003; bar de zi, terasa de vara, gelaterie, club, internet, 3 ascensoare, magazin, schimb valutar, cosmetica, manichiura, pedichiura, se accepta carti de credit.

Dotari camere: aer conditionat, TV -cablu, minibar, baie cu cada, baie cu dus, internet -la receptie, uscator de par.

Număr total camere: 178

Single: 58

Duble: 114

Apartamente: 6 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Sali de conferinta: 3 - capacitate intre 60 - 200 locuri; in cadrul Clubului Felix exista o sala de conferinte multifunctionala (300 locuri).

Servicii: spalatorie-curatatorie-calcatorie

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):

Pentru copiii de pana la 12 ani se acorda gratuitate la cazare (daca nu solicita pat suplimentar).

Se va incasa in agentie contravaloarea mesei pentru copiii sub 12 ani, in caz contrar valoarea mesei se va achita la receptia hotelului la tariful pentru adulti.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -2 piscine cu apa termala (una pentru copii), piscina acoperita -1 piscina, baza tratament, sala fitness.

Tratament: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica); kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane; elongatii; electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux; inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant; kinetoterapie.

Distractie: excursii la pestera Ursilor; excursii la Stana de Vale; seri romanesti.

Atractii turistice: Pestera Ursilor (86 km de Oradea), Stana de Vale (statiune pentru sporturi de iarna), Pesterile din Muntii Apuseni, orasul Oradea, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.
Pentru informatii de pret, va rugam sa ne contactati!

Galerie imagini >