Iberostar Bouganville Playa****- Costa Adeje - Tenerife

Hotel de 4 stele recomandat atât familiilor cât şi cuplurilor. Pe lângă servirea prietenoasă, hotelul oferă privelişte frumoasă asupra Oceanului Atlantic.

Aşezare: Este situat în pantă, lângă promenadă. Distanţa faţă de plaja nisipoasă este de cca. 250 m. Magazine şi posibilităţi de distracţii în apropiere. Staţie de autobuz în apropiere.

Dotări: Hotel a fost în renovat in 2015, clădire cu 14 etaje, 481 de camere. Hol, recepţie, WIFI premium gratuit, restaurant, bar, coafor, lifturi. Grădină cu 2 piscine (apă dulce), terasă pentru plajă cu şezlonguri şi umbrele de soare, pool/snack-bar. Pentru prosoape se plăteşte o garanţie.

Categorisire locală: 4*.

Camere standard: telefon, TV SAT, seif contra cost, minibar (la cerere, contra cost), climatizare, baie, duş, WC, balcon cu vedere laterală spre mare (cu mobilier). Sunt disponibile şi camere cu vedere la mare.

Camere family: dotări asemănătoare camerelor standard, sunt mai spaţioase.

Mese: Mic dejun, demipensiune sau All Inclusive. Toate mesele în regim de bufet. La cină ţinută obligatorie (pantaloni lungi pentru bărbaţi).

Sport: Tenis de masă şi centru fitness. Contra cost: tenis (şi ore de tenis), biliard.

Copii: Piscină pentru copii, teren de joacă şi Monkey-club (4-7 ani), Dolphin-club (8-12 ani), Eagle-club (13-17 ani în iulie-august).

Distracţie: Programe cu animatori, programe sportive şi de divertisment, spectacole, jocuri interactive şi muzică live.

 

 Pentru informatii suplimentare și prețuri vă rugăm să ne contactați.

Galerie imagini >