Hotel Jasmine Palace Resort*****

Jasmine Palace este un complex hotelier de 4* din Hurghada, care beneficiaza de o amplasare strategica (cu vedere la Marea Rosie), servicii de lux si facilitati moderne, pentru ca sejurul tau sa fie placut si confortabil. Apa cristalina a Marii Rosii, plaja de nisip auriu si vederile fantastice ale desertului si muntilor se numara printre caracteristicile cu care hotelul Jasmine Palace atrage turisti din toata lumea. 

Facilitati hotel

Restaurant principal , cabinet medical, coafor, rent a car, baby sitting, magazine, 3 piscine interioare pentru adulti si copii,  sauna, mese si teren de tenis, baschet, fotbal, volei, volei pe plaja, sporturile nautice care nu necesita carburanti, acestea sunt gratuite. Masajul, terenul de tenis in nocturna, centrul de infrumusetare, scufundari, biliardul si toate sporturile nautice care necesita carburanti sunt contra cost. In fiecarea seara in cadrul hotelului exista program de animatie. .

Facilitati camere

Hotelul Jasmine Palace are 690 de camere si suite cu vederi la Marea Rosie, piscina sau la gradina, care dispun de aer conditionat, televizor, minibar, baie privata cu dus sau cada.

Activitati/Divertisment

Piscini in aer liber, terasa, biliard, facilitati de sporturi nautice, zona de plaja privata, teren de joaca pentru copii, discoteca, mini club, divertisment de seara, sala de fitness, darts, volei pe plaja, cinema pentru copii. Contra cost: camera de jocuri, spa si centru de wellness (salon de infrumusetare, jacuzzi, sauna, masaj), submarin, magazin de cadouri si suveniruri


Pentru informatii suplimentare și prețuri vă rugăm să ne contactați.

Galerie imagini >