Hotel Memento Kassiopi Resort**** - CORFU

Memento Kassiopi Resort 4* este locul ideal pentru vacante placute si relaxante, oferind o atmosfera linistita si servicii de calitate. Renovat in 2017, hotelul dispune de camere si apartamente decorate modern, foarte confortabile si spatioase. 


Facilitati hotel

Hotelul ofera o varietate defacilitati precum: 4 piscine, o piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscine, teren de tenis, sala de fitness, sauna, masa de billiard, tenis de masa, teren de baschet, rent a car, market,  internet, schimb valutar, aer conditionat, bar, restaurant, servicii receptie 24 de ore, seri tematice ( seara greceasca, quiz night, karaoke, bingo), seif la receptie.


Facilitati camere

Oaspetii se pot relaxa in camere spatioase, frumos decorate, care sunt complet echipate cu baie proprie, televizor, frigider, aer conditionat (gratuit), balcon, telefon, uscator de par.


Facilitati copii


Pentru copii exista o mare varietate de activitati: tenis de masa, teren de tenis, badminton, 2 piscine in aer liber, zona de joaca, mini teren de baschet, programe de animatie.


Piscina

4 piscine in aer liber + 2 piscine pentru copii


Activitati/Divertisment

4 piscine in aer liber (pentru adulti), teren de tenis, sala de fitness, sauna, masa de biliard, tenis de masa, teren de baschet, seri tematice.
SEJUR INCEPAND DE LA 479 euro/pers. + taxe aeroport 95 euro