IFA Buenaventura***+ - Playa del Ingles - Gran Canaria

Hotel amenajat cu gust în partea animată a staţiunii Playa del Ingles. Este alegerea ideală pentru o vacanţă dinamică datorită multiplelor posibilităţi de sport şi de distracţii.
 
Aşezare: Este situat la cca. 300 m de centrul comercial KASBAH şi la cca. 900 m de plaja nisipoasă.
 
Dotări: Hol cu recepţie, coafor, 2 restaurante bufet, Internet-cafe contra cost, 6 baruri, bancomat, magazine. Grădină cu 2 piscine, jacuzzi, pool/snack-bar, terase pentru plajă cu şezlonguri, scenă, spaţii verzi. 724 de camere amplasate pe 8 etaje, lifturi.
 
Categorizare locală: 3*.
 
Acomodare:
Camere standard: spaţioase, dotate cu TV SAT, telefon, seif contra cost, frigider (contra cost), canapea pentru a treia persoană, baie, duş, uscător de păr, WC, balcon cu mobilier.
  
Mese: All inclusive Toate mesele în regim de bufet. Micul dejun si de la ora 11.30-12.30. In timpul pranzului si al cinei se serveste gratuit apa, racoritoare, bere si vin de masa gratuit. La bar este gratuit din  lista de bauturi All inclusive bauturile alcoolice si non alcoolice locale, cafea si ceai. Cafea si prajitura intre orele 15.30 si 17.00. 
 
Wellness: Contra cost: masaj.
 
Copii: Piscină pentru copii, mini-club (4-12 ani, în timpul vacanţei şcolare din Germania) şi teren de joacă.
 
Distracţie: Programe cu animatori: programe sportive, jocuri interactive, spectacole, dans, muzică live, Happy Hour, discotecă.
Aquagym, volei pe plajă, darts, tenis de masă, teren de sport multifuncţional (baschet, volei, fotbal). Contra cost: biliard, sală fitness, 3 terenuri de tenis, şcoală de scufundări SUN-SUB (se pot rezerva diverse cursuri la faţa locului).
 
 

Pentru informatii suplimentare și prețuri vă rugăm să ne contactați.

Galerie imagini >