Aeolos Beach Resort ****- Corfu - Perama

Aşezare: localizare excelentă, lângă promenadă. Accesul pe plaja cu nisip/pietricele se face prin trecere subterană (pe plajă se recomandă papuci de baie). Distanţa faţă de centrul staţiunii Benitzes este de cca. 3 km.

Dotări: este format din clădire principală şi bungalouri, în total 333 camere. Clădirea principală cu hol, recepţie, sală TV, Internet contra cost,WIFI gratuit, restaurant principal cu zonă pentru nefumători, restaurant a'la carte, bar, magazin de suveniruri. Grădină cu 2 piscine (o piscina pentru adulti si o piscina pentru familii), terasă pentru plajă, pool/snack-bar. Şezlonguri şi umbrele de soare gratuite lângă piscină si pe plajă. Pentru prosoape se plăteşte o garanţie. 

Categorizare locală: 4*. 

Acomodare:

Camere standard: în clădirea principală, telefon, TV SAT, seif contra cost, mini frigider, climatizare, uscător de păr, baie, WC, balcon sau terasă cu vedere la mare.

Camere din bungalouri: cameră de zi/dormitor, balcon cu vedere spre gradina sau spre mare, în rest, dotări asemănătoare camerelor standard. 

 Camere familiale din bungalou: cameră de zi şi dormitor despărţite prin uşă glisantă, terasă cu vedere spre gradina.

Sport: sala fitness,boccia, tenis de masa, volei pe plajă,. Contra cost: biliard.

 Wellness: sauna. Contra cost masaj. 

Copii: piscină pentru copii, mini-club (4-12 ani), teren de joacă, mini discoteca. Contra cost: babysitting.

 Divertisment: Programe cu animatori in timpul zilei si seara, 1x pe saptamana dans grecesc.

 All Inclusive

 Pensiune completă, toate mesele în regim de bufet. Mic dejun târziu (10.00-10.30). Băuturi alcoolice şi nealcoolice locale (10.00-23.00). Gustări (11.30-16.00). Cafea, ceai şi prăjituri (16.00-17.00). Îngheţată pentru copii (11.30-17.30). 1xsăptămână cina se poate servi şi la restaurantul a'la carte (rezervare în prealabil). De mai multe ori pe săptămână cină cu specialităţi culinare.

 

 Preţuri începând de la 669 euro/pers./ALL Inclusive

Galerie imagini >